Maak je eigen kleding met de patronen
én video instructies van Madamedam

dameskleding
Pdf-patronen

Deze patronen zijn in ontwikkeling.

Verschillende pasvormen

Elk lichaam is anders, ook bij kinderen. Voor de meisjeskleding voer ik naast de lengtematen 92 tot en met 176 dan ook 3 breedtematen. Toch kan het zijn dat je een maat zoekt die er niet tussenzit, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Video instructie

Bij een pdf-patroon hoort natuurlijk een naaibeschrijving. Ik doe dat in de vorm van uitgebreide stap-voor-stap video’s. Zo zijn de patronen voor zowel beginners als gevorderden geschikt. Eigenlijk zijn het minicursussen.

Printen per maat

Zie je door de lijnen het patroon niet meer, dan kun je ook kiezen voor het printen van één maat of een paar maten. De printbladen zijn zo ingedeeld dat je zo min mogelijk hoeft te knippen en plakken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na aanschaf van een patroon in de webshop ontvang je inloggegevens. Hiermee kun je het PDF-bestand downloaden en krijg je toegang tot de online instructievideo’s.

Het pdf-patroon print je op een A4-printer, waarna je de patroontegels aan elkaar plakt. Vervolgens knip je het patroon uit en kun je aan de slag met het maken van het kledingstuk.

Wil je eerst kennismaken? Het patroon van het klassieke spijkerjasje is gratis!

Patronen

Klassiek spijkerjasje

Aangesloten jurkje met bandjes en cirkelrok